Woolpower merinowol kleding uit Zweden

Waarom zou je kiezen voor merinowol kleding van Woolpower? De reden is vrij simpel: het is heerlijk warm en draagt comfortabel. Ook als je het gewoon overdag over je gewone kleding draagt.

Maak kennis met de warmste kleding van merinowol uit Zweden: Woolpower.

Woolpower merinowol kleding draag je om warm te blijven.

Merinoswol van de hoogste kwaliteit en 100% diervriendelijk geproduceerd.

Woolpower is een bedrijf in Zweden dat oorspronkelijk ondergoed maakte voor het Zweedse leger.

Omdat de kleding van merinoswol erg goed werkt en goed bevallen is bij de mensen die het dagelijks in de meest extreme omstandigheden dragen, is het ondergoed nu ook verkrijgbaar voor consumenten.

Het bijzondere aan de thermokleding  en merinowollen truien van Woolpower is dat de binnenzijde vol zit met met TerryLoops. Dit zijn lusjes (lijkt op badstof) die extreem veel stilstaande lucht vast kunnen houden.

De stilstaande lucht kan door het lichaam makkelijk verwarmd worden en wordt door het merino ondergoed vastgehouden waardoor het uitermate effectief is voor extreme kou.

De thermokleding van merinowol van Woolpower wordt gezien als de warmste onderkleding voor de winter. Geen enkel ander merk maakt thermokleding dat zo warm is als dit thermische ondergoed.

Merinowol thermokleding van Woolpower is het warmste ondergoed

Merinowol kleding van Woolpower is geschikt om te dragen als je reist.
Woolpower maakt merinowol kleding van de wlol van het merno schaap.

Wil je thermokleding van Woolpower bestellen? Kijk dan op de website van onze partner Thermowear. Zij bieden een ruim assortiment thermo ondergoed van merinowol aan, waaronder ook het ondergoed van Woolpower.

Tip: bekijk ook het merk Merinoo op hun website eens; zeker de moeite waard!