Stel je vraag

Heb je een vraag over merinowol? Of over hoe je de kleding moet wassen, hoe je het kan gebruiken, of juist wat je er niet mee kan doen? Stel je vraag hieronder, we beantwoorden hem graag voor je!

Reactie plaatsen

Reacties

dhr. Zandbergen
4 maanden geleden

Goedendag, kunnen jullie de trui ook inpakken als cadeau en verzenden naar een ander adres?

Daniel
3 maanden geleden

Hallo meneer Zandbergen,

Wij kunnen de trui helaas niet als cadeau verpakken. De doos waar de trui in zit is echter van zichzelf al een cadeautje om uit te pakken. Misschien maakt dat iets goed?

Opsturen vaan een ander adres is geen enkel probleem. Bij het afrekenen kunt u aangeven naar welk adres uw de trui wilt verzenden.

Als ik nog iets voor u kan betekenen verneem ik het graag.

Hele fijne dagen vast!

Groet,
Daniel / Merinowol-Winkel.nl

Antoinette
5 maanden geleden

Hallo, kan ik jullie trui ook op mijn werk dragen? Ik werk in een magazijn en moet dan vaak heen en weer even naar buiten of naar achteren. Of weten jullie dat niet? Bedankt

Daniel
5 maanden geleden

Hi Antoinette,

Bedankt voor je leuke vraag.

Je kan de merinowol kleding prima dragen tijdens je werk. Ik weet niet of je een overall aan hebt die ruim genoeg is voor een trui? In dat geval kan hij er gewoon onder. Als dat niet gaat passen is een grotere maat werkkleding misschien een optie.

Let er wel op dat de Woolpower 600 niet echt geschikt is om met hoge intensiteit binnenshuis te werken. In een koude fabriekshal kan dat natuurlijk wel. Wellicht is de Woolpower 400 serie dan een betere keus.

Laat het ij maar even weten als je verder. nog informatie wilt.

Bedankt en een fijne dag!

Groet,
Daniel / Merinowol-winkel.nl

Janssen
8 maanden geleden

Ik kan nergens vinden hoe ik merinowol moet wassen. Is daar iets over bekend?
Alvast bedankt.
Gr, Jip

Merinowol.com
8 maanden geleden

Hi Jip,

De meeste merken zeggen dat merinowol niet heter gewassen mag worden dan 30 graden. Ook adviseren ze vaak een speciaal wol-wasmiddel zoals Grangers bijvoorbeeld.
Zelf doe ik de merinowol gewoon met wat andere was mee, op lage temperaturen. Houd wel rekening met de kleuren als je wast.

Succes!

Groet,
Daniel / Merinowol.com