Herenkleding van merinowol

Mannen met stoere baarden, onherbergzame gebieden, Noordpool reizen met sledehonden, afzien in extreme omstandigheden... Dat is wat mannen willen. Nou ja, of gewoon lekker thuis op de bank met een kopje thee. Als het maar warm is!

En met de merinowol kleding van Woolpower is het warm!

Bekijk ons assortiment wollen Zweedse truien van Woolpower in onze winkel. (Wist je trouwens dat dit de warmste trui van merinowol is?) De fijne en zachte stof is heerlijk zacht voor de huid en dankzij de extreme dikte is de herenkleding van merinowol heerlijk warm, ongeacht wat en waar je leuke dingen aan het doen bent.

Wil je meer informatie over merinowol herenkleding? Laat het mij weten en neem contact op. Ik help je graag op weg met goed advies.

Woolpower 600 trui met kol en rits

De warmste en meest praktische oplossing om warm te blijven is het dragen van de Woolpower 600 trui met kol en rits.

Deze trui is gemaakt van 90% merinowol en 10% polyester. Hierdoor is de wollen trui sterk en duurzaam.

Je kan deze trui gewoon over je andere kleding heen dragen of, als de temperatuur het toelaat, gewoon over een T-shirt. De trui is oorspronkelijk bedacht als jack of vest, maar als warme trui voldoet hij perfect.

194,95

Woolpower Woolcare wol wasmiddel

Zo blijft je wollen kleding echt lang mooi. Was je Woolpower merino kleding met Woolcare, speciaal voor Woolpower kleding.

19,95