Levertijd, Verzenden & Retouren

Levertijd

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt deze binnen 24 uur verzonden met PostNL. U ontvangt dan het pakket meestal al de volgende werkdag thuis, afhankelijk van de drukte bij PostNL. U ontvangt tevens een besteloverzicht met verdere uitleg.

Verzendkosten

De verzendkosten voor een pakket naar een Nederlands adres bedragen € 6,75.

De verzendkosten voor een pakket naar België bedragen € 11,00.

Bestelt u voor meer dan € 100,00, dan versturen wij de bestelling gratis.

Retourkosten

Wilt u iets terugsturen, neem dan even contact op om uw retour aan te melden. Zo weten wij dat er goederen retour komen en kunnen wij hier rekening mee houden. Let er op dat incomplete, gedragen, gewassen of beschadigde artikelen niet retour worden genomen.

 

U ontvangt bij een retour altijd uw aankoopbedrag en de eventueel betaalde verzendkosten (voor de verzending naar u toe) retour.

 

De kosten voor de retourzending betaalt u zelf. U mag een vervoerder naar keuze kiezen, mits het pakket wordt afgeleverd op het aangegeven adres (dus niet op een Kiala, DHL, GLS, DPD of PostNL afhaalpunt).

Tot slot

Een kledingstuk dragen is iets anders dan een kledingstuk passen. Wij leveren uitsluitend nieuwe, ongedragen kleding en dat geldt dus ook voor een retourzending. Twijfelt u? Neem dan even contact op.